Nieuwsflits

 

Hoofdmenu

Welkom
Familie
Au-Pair

Login Form


Wachtwoord vergeten?
Welkom arrow Au-Pair arrow 1. Au Pair Inschrijfformulier
1. Au Pair Inschrijfformulier PDF E-mail

De eerste stap in het au pair stappenplan is het vezamelen van de benodigde informatie over de toekomstige au pair. Hiermee verkrijgen wij een globaal overzicht over de wensen en de eisen die de au pair stelt.

Deze informatie wordt verkregen via het au pair inschrijfformulier (Application Form Au-Pair). Hoe meer informatie wij hebben, hoe beter de match gemaakt kan worden tussen een familie en een au pair. Het is daarom van belang om dit formulier zo volledig en compleet mogelijk in te vullen.

doc Application form au-pair 

Download dit document naar de lokale computer, vul het volledig in en mail het terug naar Mission Hollandaise: Dit e-mailadres wordt beschermd tegen spam bots, u heeft Javascript nodig om het te bekijken

Aangezien dit document en de andere informatie voornamelijk naar buitenlandse au pair agencies verzonden wordt, is dit document alleen in de Engelse taal beschikbaar. 

Dit document vormt de basis van het dossier dat per au pair wordt samengesteld. Het dossier is het eerste presentatie middel dat een au pair heeft voor een gezin. In bijna alle gevallen kiest een familie op basis van het dossier of zij een vervolg gesprek willen aangaan met de au pair. Voor het aanmaken van het dossier worden inschrijvings en administratie kosten in rekening gebracht (alleen na goedkeuring van de potentiele au pair). Wij vragen de au pair wel of zij hun profiel en dus dossier up-to-date houden.

Een dossier bevat minimaal:

  • Compleet application form au pair
  • Dear Family brief
  • Foto's van de au pair
  • Kopie paspoort
  • Een medische gezondheidsverklaring
  • Minimaal 2 referenties (geen familieleden)
  • Een bewijs van goed gedrag
  • Emergencyform

Stap 2 in het stappenplan is het intakegesprek

 
Volgende >

© 2019 Mission Hollandaise - Au Pair Limburg - Nederland
Tel: +31 (0)6 1941 2136
Fax: +31 (0)43 364 1719