Nieuwsflits

 

Hoofdmenu

Welkom
Familie
Au-Pair

Login Form


Wachtwoord vergeten?
Welkom arrow FAQs arrow Bemiddelingsburo of internet?
Bemiddelingsburo of internet? PDF E-mail

Waarom zou u als familie of au pair een bemiddelingsburo inschakelen en niet een au pair zoeken via het internet? Het is veel simpeler om zih te registreren op een internet zoek-site en het is ook nog een stuk goedkoper !!!!!

Het is goedkoper maar het risico is ook groter. Veronderstel dat u naar een au pair zoekt en u vindt een leuk meisje via het internet. U praat met haar telefonisch en ze blijkt prima te passen in uw familie. Ze is enthousiast en u helpt haar met de procedures en papieren om naar uw gezin af te reizen.

De au pair regelt de reis en u haalt haar op bij de afges[proken plaats. De eerste dagen met de nieuwe au pair gaan volgens wens. Dan komt u terug op een avond en u treft een huilende au pair aan die heimwee heeft en terug wil naar haar eigen land. Er is geen weg terug, ze wil naar huis. Heimwee is het simpelste geval, er zijn ook gevallen waarbij de au pair niet met kinderen kan omgaan, oneerljk is en zelfs diefstal.

U moet dus weer van vooraf aan beginnen in de zoek naar een au pair. Was de au pair geplaatst via een bemiddelingsburo, zijn er afspraken en regelingen voor vervanging, die vooraf besproken worden.

Mission Hollandaise controleert of een persoon geschikt is als au pair en wij leveren het volgende bij elke au pair: Schriftelijke referenties, een "Beste familie brief", een compleet en gedetailleerde au pair applicatie formulier, een ondertekend au pair overeenkomst, een medisch certificaat en foto's.

Een au pair die zich inschrijft bij een au pair buro heeft ook de intentie om als au pair aan de slag te gaan.

 
< Vorige   Volgende >

© 2019 Mission Hollandaise - Au Pair Limburg - Nederland
Tel: +31 (0)6 1941 2136
Fax: +31 (0)43 364 1719